Metz - Olympique Marseille 0-2. Gignac a trecut de cota 100, în Ligue 1



 

**VIDEO** Metz - Olympique Marseille 0-2. Gignac a trecut de cota 100, în Ligue 1

Fără victorie în faţa lui Marseille din 2006, Metz nu a reuşit să învingă nici în meciul care a deschis etapa a 35-a din Ligue 1. Veniţi după 4 înfrângeri consecutive, oaspeţii au avut emoţii după numai câteva secunde - Mandanda a respins şutul lui Lejeune.

Replica trupei lui Marcelo Bielsa a venit de la Ayew, care nu a prins însă spaţiul porţii. Andre Gignac a fost mai inspirat, cu 6 minute înaintea pauzei. Atacantul oaspeţilor a înscris al 100-lea său gol în campionat, după o ciocnire între Mfa Mezui şi Palomino.

Portarul lui Metz s-a revanşat după pauză, cu un reflex bun la şutul lui Ayew. În minutul 62, Gignac a mai marcat o dată şi a ajuns la cota 20 în acest sezon. Bouna Sarr putea reduce din diferenţă, dar Mandanda a fost la post.

Andre Ayew a fost ghinionistul meciului - ghanezul a ratat golul de 3-0, după o pasă excelentă primită de la Ocampos. Scor final, Metz-Marseille 0-2, o gură de oxigen pentru OM, aflată în lupta pentru locul 3 cu Monaco şi Saint Etienne.

Metz (4-2-3-1): Mfa Mezui - Metanire, Choplin, Palomino, Bussmann (N'Gbakoto 75) - Sassi (Ben Youssef 60), Kashi (Ikaunieks 75) - Sarr, Malouda, Lejeune - Maiga

Antrenor: A. Cartier

Olympique Marseille (4-2-3-1): Mandanda - Lemina, Fanni, N'Koulou, Mendy - Romao, Imbula Wanga - Alessandrini (Ocampos 85), Payet (Aloe 81), Ayew - Gignac

Antrenor: M. Bielsa

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑