FOTO Nebunie la Cordoba, la prima vizită oficială a Barcelonei. Catalanii, aproape să dea nas în nas cu Real



**FOTO** Nebunie la Cordoba, la prima vizită oficială a Barcelonei. Catalanii, aproape să dea nas în nas cu Real

Barcelona a ajuns, vineri, la Cordoba, acolo unde sâmbătă va juca împotriva echipei la care joacă și Florin Andone, într-un meci transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 2, de la ora 17:00.

Echipa lui Luis Enrique a fost așteptată de mai mult de 500 de oameni la Cordoba, oraș care are în premieră o echipă în primul eșalon al fotbalului din Spania. Messi, Neymar & Co. au fost întâmpinați cu căldură de localnici, care au umplut parcarea hotelului la care sunt cazați liderii Spaniei. Din lotul deplasat în Andaluzia nu fac parte Masip, Montoya, Douglas, Sergi Roberto și Vermaelen.

 

Liderul din La Liga s-a deplasat cu avionul până la Sevilla, iar de acolo a călătorit 121 de kilometri cu autocarul, până la Cordoba.

La Sevilla, delegația Barcelonei a fost la un pas să se întâlnească față în față cu cea a lui Real Madrid, care a aterizat pe aeroportul din capitala Andaluziei la distanță de numai 35 de minute. Albii joacă tot sâmbătă, pe stadionul Ramon Sanchez Pizjuan, împotriva formației FC Sevilla, într-un meci cu începere de la ora 21:00, transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 2.

Cordoba n-a mai câştigat de 16 etape şi este aproape retrogradată. Barcelona a câştigat de 14 ori şi a remizat o dată în ultimele 15 jocuri, în toate competiţiile.

Cordoba - Barcelona se joacă sâmbătă, 2 mai, de la ora 17:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2. Fazele VIDEO vor fi în timp REAL pe www.digisport.ro și pe telefonul mobil, la adresa m.digisport.ro.

Real Madrid are şase victorii consecutive în campionat, dar a pierdut în 3 dintre ultimele 6 deplasări. Andaluzii vin după 10 etape fără înfrângere şi se află la egalitate cu contracandidata la locul de UEFA Champions League, Valencia, înaintea derby-ului cu madrilenii.

Sevilla - Real Madrid se joacă sâmbătă, de la ora 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2. Fazele VIDEO vor fi în timp REAL pe www.digisport.ro și pe telefonul mobil, la adresa m.digisport.ro.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑