Bălgrădean n-a luat gol de trei meciuri la Craiova: “Dinamo e subiect închis!”



02 октября 2014

Bălgrădean **n-a luat gol** de trei meciuri la Craiova: “Dinamo e subiect închis!”

"Dinamo renunță prea ușor la jucători!", spune Cristian Bălgrădean. Portarul care spera să plece direct în străinătate din Ștefan cel Mare a ajuns la Craiova și s-a acomodat perfect.

Dinamo e un capitol încheiat pentru Bălgrădean. Portarul s-a acomodat rapid la Craiova, unde a adunat deja trei victorii fără gol încasat și nu regretă despărțirea de echipa din Ștefan cel Mare.

Patru sezoane a jucat Bălgrădean la Dinamo.

“Nu am pelcat din vina mea. Așa a fost să fie. La mine nu mai era cale de întoarcere și, de comun acord, am reziliat contractul cu Dinamo. Nu știu ce situație financiară era, dar nu cred că trebuia să renunțe așa ușor la jucători foarte buni pentru Liga 1. Pentru mine, Dinamo e un subiect închis. Sunt la Craiova și mă voi gândi doar la Craiova.”, spune portarul oltenilor.

Bălgrădean speră ca evoluțiile bune să-l aducă din nou în vederile lui Victor Pițurcă. Portarul Craiovei are o singură prezență în echipa națională, la amicalul cu Grecia, din 2011. “Atâta timp cât voi juca fotbal, mă voi gândi la echipa națională. Aș vrea să fiu convocat, dar asta nu ține de mine.”, a declarat fotbalistul în vârstă de 26 de ani.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑