Marc Coma şi Vladimir Vasiliev au câştigat a cincea etapă de la Dakar



 

Polonezul Michal Hernik a decedat din cauza deshidratării şi a hipotermiei în timpul Raliului Dakar. Motociclistul şi-a pierdut viaţa în timpul etapei a treia. Între timp competiţia a ajuns la etapa a cincea care a fost câştigată de spaniolul Marc Coma la clasa moto.

Marc Coma, deţinătorul titlului la clasa moto, a parcurs fără probleme cei 458 de kilometri ai etapei a cincea. Spaniolul a fost cronometrat cu timpul de 4 ore 38 minute şi 16 secunde, devansându-i pe compatriotul său Joan Barreda Bort care este lider la general şi pe chilianul Pablo Quintanilla.

La clasa auto s-a impus rusul Vladimir Vasiliev la volanul unui Mini, iar pe doi s-a clasat Yazeed Alrajhi, în timp ce locul trei i-a revenit americanului Robbie Gordon.

Învingătorul din 2010 al Raliului Dakar, Carlos Sainz se află într-o situaţie dezastruoasă, după ce a avut o evoluţie sub aşteptări în etapa a patra. Spaniolul a stat până dimineaţă în deşert încercând să repare maşina. După şase ore a reuşit să înlăture defecţiunea, dar tot nu a fost suficient pentru a schimba ceva şi a decis să se retragă din ediţia actuală a Dakarului.

Etapa a şasea, programată între localităţile Antofagasta şi Iquique, va avea o probă specială de 318 kilometri la secţiunea moto, plus două legături de 322 kilometri şi 48 kilometri.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑