Dumitrescu: ”O generație care n-a ajuns la maturitate. Au lipsit jucătorii care să facă diferența”



013 октября 2014

 

**VIDEO** Dumitrescu: ”O generație care n-a ajuns la maturitate. Au lipsit jucătorii care să facă diferența”

Ilie Dumitrescu crede că forma de moment a multora dintre jucătorii noștri a contat în stabilirea rezultatului final dintre România și Ungaria și că lipsa unor fotbaliști cu personalitate în repriza secundă ne-a costat.

România a remizat contra Ungariei, scor 1-1 (DETALII AICI și VIDEO), la finalul unui meci cu două reprize total diferite realizate de către tricolori. Ilie Dumitrescu, analistul Digi Sport, a analizat prestația elevilor lui Victor Pițurcă, invitat fiind în studioul emisiunii ”Fotbal Club”.

”Trebuie să înțelegem anumite schimbări din repriza a doua și diferența dintre cele două abordări ale echipei noastre.

În prima repriză, am dominat clar un adversar extrem de modest, foarte slab. Am văzut meciul de sus, din tribune, astfel că am sesizat o o echipă care dacă juca trei zile contra noastră nu ne marca. Dar, problemele au apărut după pauză, am depistat probleme fizice și psihice”, a spus Dumitrescu.

Finlanda - România se va disputa marți, 14 octombrie de la ora 21:45. Fazele VIDEO vor putea fi urmărite pe digisport.ro, imediat după terminarea partidelor.

Cele mai importante faze şi toate golurile care se marchează în partidele din preliminariile Euro 2016, inclusiv din confruntările României, vor putea fi văzute doar la Digi Sport, dar și pe site-ul digisport.ro. 

Fostul antrenor al Stelei a identificat apoi și care este marele handicap al actualei generații din echipa națională.

”Această generație n-a ajuns la o maturitate sportivă, este fără rezultate în spate. Oricine mi-ar spune că naționala Ungariei este puternică, că schimbările lor după pauză au făcut diferența, că au pus presiune, nu sunt de acord.

N-au avut nicio ocazie până la acea lovitură liberă și a mai apărut acea greșeală de poziționare a lui Chiricheș, din care Nikolic putea marca golul al doilea. În rest nimic.

N-am văzut o echipă să cedeze mijlocul terenului, așa cum am făcut noi. Sânmărtean nu mai putea să meargă, nu să alerge, din minutul 45. Acum, nu știu dacă este o problemă medicală acolo sau fizică. A fost singurul jucător care a adus plus pe partea ofensivă și Raț pe stânga, în prima parte.
Rusescu nu este activ, nu iese în evidență, dar face diferența dacă are o oportunitate. În schimb, într-un astfel de meci, trebuie să ai mai mulți jucători implicați, care să-ți facă diferența.

Mă așteptam foarte mult de la Maxim și de la Chipciu, ambii au prins o zi slabă, așa că este normal ca Piți să facă modificări. Bine, că are de unde alege”, a conchis Ilie Dumitrescu la Digi Sport.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑