România vrea revanşa în faţa Ungariei. Maghiarele au câştigat ambele dueluri directe din acest an



013 декабря 2014

 

**VIDEO** România vrea revanşa în faţa Ungariei. Maghiarele au câştigat ambele dueluri directe din acest an

România are o misiune grea la debutul în grupele principale ale Campionatului European de Handbal.

Tricolorele întâlnesc Ungaria, la Debrecen, şi se aşteaptă la o atmosferă infernala. "Sperăm să facem față", spun jucătoarele lui Tadici, care au cerut ajutorul românilor la meciul de astăzi.

România nu concepe alt rezultat decât o victorie în fața Ungariei, în primul meci din grupa A principală a Campionatului European.

Elevele lui Tadici au pierdut ambele întâlniri din acest an cu maghiarele, dar mizează pe absența Anitei Gorbitz pentru a produce surpriza.

"Faptul că nu mai e Gorbitz a scăzut un pic jocul lor, dar au şi ele atuurile lor şi, până la urmă, este o singură jucătoare", a declarat Florina Chintoan.

"Întotdeauna a fost o echipă valoroasă, cu sau fără Anita Gorbitz. Trebuie să tratăm meciul foarte serios, să nu cedăm", a completat Valentina Elisei Ardean.

Meciul cu Ungaria se va disputa la Debrecen, iar româncele se aşteaptă la o atmosferă infernală.

"Trebuie să ţinem piept tuturor ungurilor, dar sperăm că vom face faţă. Mi-aş dori foarte mult ca românii să vină în număr cât mai mare", a spus Gabriela Perianu.

La rândul său, Valentina Elisei Ardean face un apel către fanii români să vină "în număr cât mai mare să ne susţină, pentru că avem nevoie de ei".

Handbalul feminin este sportul care a adus de cele mai multe ori față în față naționalele României și Ungariei. Sportivele maghiare conduc la întâlnirile directe (12-5), dar tricolorele au câştigat patru dintre ultimele şase confruntări.

Cea mai recentă victorie a româncelor obținută contra Ungariei s-a produs la Mondialul din Serbia, de anul trecut, când fetele lui Tadici s-au impus cu 21-17, după un meci extrem de spectaculos.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑