Gică Hagi este lider detașat în ancheta UEFA pentru cel mai frumos gol al ultimilor 60 de ani



**VIDEO** Gică Hagi este lider detașat în ancheta UEFA pentru cel mai frumos gol al ultimilor 60 de ani

Gică Hagi are șanse mari să devină jucătorul cu cel mai frumos gol înscris în ultimii 60 de ani, într-o anchetă de pe site-ul celor de la UEFA.

Fostul căpitan al echipei naționale a României a adunat peste 22.000 de voturi pentru golul senzațional pe care l-a înscris în urmă cu 14 ani, într-o victorie obținută de Galatasaray împotriva lui AS Monaco, scor 3-2, în UEFA Champions League, (VIDEO AICI).

În clasament, reușita lui Hagi este urmată de două goluri înscrise în sezonul 2012-2013 din UEFA Europa League, de Samuel Umtiti (Lyon), respectiv Taison (Metalist), însă aceștia nu au ajuns nici măcar la 10.000 de voturi.

În topul realizat de UEFA a intrat și o altă reușită care are legătură cu România: cea a lui Eric, în tricoul Pandurilor, contra italienilor de la Fiorentina. Execuția sud-americanului, din cădere, a făcut înconjurul lumii și a fost golul prin care gorjenii deschideau scorul (VIDEO AICI).

Foarte multe goluri extraordinare au fost selectate de UEFA, de la reușita de excepție a lui Cristiano Ronaldo împotriva lui FC Porto, pe când juca la Manchester United sau "foarfeca" de la peste 14 metri reușită de Van Basten, pentru AC Milan, împotriva lui Goteborg.

Marele câștigător al anchetei UEFA va fi anunțat pe data de 3 octombrie.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑