Chipciu nu crede în coincidențe: "Au fost două penalty-uri neacordate și gol din mare offside!"



 

**VIDEO** Chipciu nu crede în coincidențe:

VIDEO Steaua - Oțelul 1-2. Alexandru Chipciu a revenit după o lună în echipa Stelei, dar fără succes. Campioana a pierdut al doilea meci la rând pe teren propriu și a ratat imens în fața ultimei clasate, iar roș-albaștrii acuză și arbitrajul.

Jucătorii și oficialii Stelei reclamă că arbitrul Robert Dumitru nu le-a acordat două penalty-uri, iar primul gol al Oțelului a fost marcat dintr-o fază în care Florin Cernat a plecat din offside.

Alexandru Chipciu susține că nu se teme că Steaua ar putea pierde un titlu pe care l-a avut în mână 3 sferturi de sezon, dar cel mai îngrijorător este că roș-albaștrii nu mai câștigă și nu se distanțează de ASA Tg. Mureș, care a ajuns la un punct în spatele liderului.

Șeptarul stelist a avut o ocazie mare în minutul 28, la 1-0 pentru Oțelul, când a ales să șuteze dintr-o poziție grea, când avea opțiunea unei pase pentru un coleg mai bine plasat.

Chipciu (25 de ani) a vorbit și despre arbitraj, spunând că sunt prea multe coincidențe în privința fazelor în care Steaua este dezavantajată și celor de pe urma cărora ASA Tg. Mureș are de profitat.

"E o situatie foarte urâtă. Ne pare rău, e clar că am pierdut niște puncte mari acasă. Am avut și foarte multe ocazii și am luat gol la prima ocazie, și gol la a doua ocazie. De atâtea meciuri, același scenariu. E foarte greu să revii în fiecare meci.

Nu am fost niciodată îngrijorat că am putea pierde titlul, dar sunt îngrijorat că nu câștigăm, asta e cel mai dureros. Nu strângem puncte să ne distanțăm față de Tg. Mureș. Ne-am bucurat că au făcut ei egal la CFR Cluj și astăzi noi am luat bătaie pe teren propriu.", a declarat Alexandru Chipciu, la finalul meciului Steaua - Oțelul 1-2.

"Am auzit că au fost două penalty-uri, gol din mare offside... Parcă sunt prea multe coincidențe. Cineva mare a spus: 'Coincidența e felul lui Dumnezeu de a rămâne anonim'.

Parcă prea multe coincidențe contra noastră și în favoarea contracandidatei noastre, ASA, dar nu aș vrea să mai comentez, am fost o dată la un pas să fiu suspendat și mi-am învățat lecția. Poate atât pot și arbitrii, poate e vorba de competență, poate atât au putut în această seară.", a mai spus șeptarul Stelei.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑