Cordoba a remizat fără goluri pe terenul lui Villarreal. Florin Andone a ratat două ocazii mari



**VIDEO** Cordoba a remizat fără goluri pe terenul lui Villarreal. Florin Andone a ratat două ocazii mari

Cordoba, echipa la care evoluează Florin Andone, a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul din deplasare cu Villarreal, din etapa a 32-a din La Liga. Atacantul român a fost titular la oaspeţi, ultimii în clasamentul din Spania, şi a ratat două ocazii mari în faţa echipei care l-a format.

Cu şanse minime de a evita retrogradarea, gruparea andaluză s-a întors cu un punct de la Villarreal, însă Andone putea aduce o victorie mare pentru echipa sa, în faţa unui adversar care luptă pentru un loc de cupă europeană.

Jucătorul de 22 de ani, care a marcat de cinci ori în actuala ediţie de campionat, a irosit două şanse mari în prima repriză a partidei de pe El Madrigal.

În minutul 28, Andone, plecat dintr-o poziţie nesemnalizată de offside, a păstruns în careu şi a tras la colţul lung, puţin pe lângă poarta lui Sergio Asenjo.

Câteva minute mai târziu, atacantul român a avut din nou oportunitatea de a deschide scorul. Bebe, fostul jucător al lui Manchester United, a centrat de pe partea dreaptă, iar Andone a apărut foarte bine la colţul scurt, însă a fost blocat de Asenjo.

În cele din urmă, Florin Andone a fost înlocuit în minutul 81 de algerianul Ghilas. Proaspătul internaţional român a părăsit ternul după ce a suferit o accidentare uşoară.

După 32 de etape, Cordoba ocupă ultimul loc în La Liga, cu doar 20 de puncte, la 8 puncte în urma celor de la Deportivo La Coruna, prima echipă situată deasupra liniei.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑