"Tyson", șoferul lui Dinamo: "Cea mai lungă deplasare a fost la Rio Maior, în Portugalia!"



 Tyson

Digi Sport a făcut o vizită în garajul lui Dinamo, acolo unde nimic nu iese din cuvântul lui Constantin Ologu. Sau Tyson, aşa cum îl cunosc fanii alb-roşiilor.

Poate, cel mai vechi şi cunoscut şofer din fotbalul românesc, Constantin Ologu, se poate mândri cu autocarul lui Dinamo. Pe acesta sunt inscripţionate sigla şi trofeele dar nu lipseşte, mai nou, nici chipul lui Cătălin Hâldan şi nici sloganul echipei.

Autocarul pe care l-a condus Tyson, șoferul lui Dinamo, din ’90 până în 2000, i-a transportat, printre alții, pe Florentin Petre, Hâldan sau Tararache

Celebrul şofer al lui Dinamo vorbeşte cu mândrie despre recordul personal în materie de distanţe străbătute cu autocarul.

”Cea mai lungă deplasare am făcut-o la Rio Maior, în Lisabona. Era pe vremea în care Rednic era antrenor și am făcut acolo un cantonament, mai ales că aveam și un meci cu Benfica. Până la Lisabona sunt 4800 de km, clar a fost cea mai lungă deplasare, ca până la Atlantic”, a spus Constantin Ologu 

Tyson a dezvăluit apoi pentru Digi Sport și câteva dintre secretele meseriei.

”Noi ne orientăm mereu, că asta este. Știm să citim o hartă, să ne folosim de o busolă, ne orientăm după stele. Am și GPS, dar îl folosesc numai în localități”, a conchis Constantin Ologu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑