Manchester se clatină... dar încă NU cade, cel puţin în Liga Campionilor



 

Robin van Persie a întors de unul singur soarta calificării în duelul cu Olympiakos Pireu. "Olandezul zburător" a înscris aseară un hattrick de aur şi a calificat "diavolii roşii" în sferturile competiţiei. Meciul a fost urmărit cu sufletul la gură şi de suporterii moldoveni.

După ce a pierdut 0 la 2 în prima manşă, Manchester United a avut o revenire de zile mari pe Old Traford. Englezii au jucat în stil "totul sau nimic" şi au anulat avantajul lui Olympiakos până la pauză. Robin van Persie a obţinut un penalty, pe care tot el l-a transformat. Pe final de repriză olandezul a finalizat elegant o pasă venită de la Rooney.

Van Persie a continuat recitalul şi în a doua repriză: a executat formidabil o lovitură liberă în minutul 52, şi a aruncat în aer tribunele din "Teatrul Viselor". Şi microbiştii moldoveni au ovaţionat frenetic reuşita olandezului.

Olympiakos avea nevoie doar de un gol pentru a se califica în sferturi. Scorul însă a rămas neschimbat până la fluierul final, iar Manchester s-a impus la general cu 3 la 2 şi îşi aşteaptă adversarii din următoare fază a Ligii Campionilor. Meciul de aseară a fost urmărit şi de mai multe vedete din showbizul autohton, într-un local din capitală. Interpreta Ana Odobesco a făcut galerie... cum ştie cel mai bine.

Manchester United a ajuns pentru a 13-a oară în istorie în sferturile Champions League - record pe care îl deţine în comun cu Bayern Munchen.

Источник – Canal 3


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑