Fanii Rapidului au făcut atmosferă în Ghencea. O singură galerie la primul derby din 2015



023 февраля 2015

 

**VIDEO** Fanii Rapidului au făcut atmosferă în Ghencea. O singură galerie la primul derby din 2015

VIDEO Steaua - Rapid 0-1. Giuleştenii s-au simţit ca acasă pe Ghencea - cu galeria adversă în protest, fanii rapidişti au dominat fondul sonor. La final, jucătorii le-au dedicat victoria.

Aproape 2.000 de suporteri ai Rapidului au făcut legea în Ghencea, în timp ce peluzele Stelei și-au continuat protestul. Alb-vișiniii s-au simțit ca pe Giulești, iar la final au sărbătorit victoria alături de jucători, din tribune răsunând, printre altele, și celebrul "Ole, ole! Mulțumim, Rapidule!".

"Victoria din această seară (n.r. duminică, 22 februarie) o dedicăm suporterilor care au fost tot timpul alături de echipă în tur și sperăm să ne fie alături până la finalul ultimului meci din retur.", a declarat Daniel Niculae, care duminică a bifat primul meci în Liga 1 după 8 ani și 8 luni.

"Pentru noi era foarte important, pentru că a fost un meci al orgoliilor, un derby. Era foarte important să câștigăm măcar un punct, pentru că știți în ce situație ne aflăm. Străinii au fost îndoctrinați încă de când au venit cu spiritul Rapidului, în autocar se aud numai melodiile Giuleștiului.", a spus și Daniel Pancu, decarul alb-vișiniilor.

"Contează foarte mult, mai ales pentru cei care știu ce înseamna Rapidul. Pentru ceilalți contează ca a fost ca o finală.", a precizat și Cristian Săpunaru, eliminat la revenirea în tricoul alb-vișiniu.

Fără succes din septembrie anul trecut, Rapidul a bifat pe terenul Stelei abia a treia victorie din acest sezon și a ajuns la 5 puncte de salvarea de la retrogradare.

"Steaua e foarte bună. Pentru noi a fost primul joc oficial împreună. Mai avem mult de lucru, nu ne îmbătăm cu apă rece.", a spus și finanțatorul rapidist Valerii Moraru.

Circa 9.800 de spectatori au fost prezenți în total pe stadionul Ghencea la meciul Steaua - Rapid 0-1.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Suras foto: fcrapid.ro


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑