Roșu: "Ne gândim și la rezultate, dar jucătorii sunt mai importanți". Situația accidentaților din lotul Stelei



 

**VIDEO** Roșu: 

Steaua a pierdut primul meci amical al verii, scor 1-2 cu elvețienii de ligă secundă de la FC Chiasso (DETALII AICI), însă înfrângerea nu este îngrijorătoare pentru staff-ul campioanei României, care o pune pe seama oboselii acumulate.

Antrenorul secund al roș-albaștrilor, Laurențiu Roșu, nu a negat că steliștii sunt interesați și de rezultate în această perioadă de pregătiri, însă prioritar este să le dea ocazia jucătorilor apți să joace cât mai multe minute.

Lucian Sânmărtean, Andrei Prepeliță și Florin Gardoș, titulari în mod normal, nu au jucat niciun minut cu FC Chiasso, fiind accidentați. Primul a avut o contractură musculară, iar steliștii au preferat să nu forțeze, în timp ce la Prepeliță este vorba de o problemă la genunchi, apărută la un antrenament. Recuperarea lui Gardoș continuă, după accidentarea suferită în campionatul precedent.

"E clar că rezultatul nu e cel pe care l-am fi dorit. Vrem să câștigăm fiecare meci, dar azi nu s-a putut, am înregistrat o înfrângere. A venit pe fond de oboseală a jucătorilor, care au acumulat multe antrenamente în foarte puțin timp. Pe lângă asta, avem și unele probleme cu unii jucători accidentați. Pentru a da minute fiecăruia, a trebuit să folosim jucători care nu sunt obișnuiți să joace pe anumite posturi. Ne gândim la rezultat, dar și la jucători, vrem să îi avem cât mai bine.", a declarat Laurențiu Roșu, la conferința de presă de după meciul cu FC Chiasso.

"Avem jucători care vin după accidentări sau după perioade mai lungi de vacanță. Au apărut și alte probleme, jucătorii au fost obișnuiți cu alte metode. Cred că se vor adapta foarte ușor, fiindcă nu e nimic ieșit din comun, pregătim antrenamentele tot pentru fotbal, nu pentru alt sport.", a adăugat antrenorul secund al Stelei.

Roșu a făcut și precizările cu privire la problemele medicale din lotul campionilor: "Îl avem pe Gardoș, care s-a accidentat în campionatul trecut și încă nu s-a recuperat. Sânmărtean are o ușoară contractură și am decis să nu îl folosim. Prepeliță are o problemă la genunchi, s-a accidentat la un antrenament".

"Sunt fericit că am reușit să ajung ca antrenor la Steaua. Sincer, nu mă așteptam să ajung atât de repede, dar s-a întâmplat. Acum sunt aici și încerc să fac totul pentru a ajuta.", a încheiat antrenorul secund al Stelei.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑