LIVE TEXT Camerun - Brazilia 1-3. Fred a rezolvat ecuația partidei, dar a fost ofsaid!



campionat mondial 2014**LIVE TEXT** Camerun - Brazilia 1-3. Fred a rezolvat ecuația partidei, dar a fost ofsaid!

Min. 63 - A DOUA SCHIMBARE LA BRAZILIA. A ieșit Hulk, a intrat RAMIRES

Min. 58 - PRIMA SCHIMBARE CAMERUN. A ieșit Moukandjo, a intrat SALLI

Min. 49 - GOOOOOL BRAZILIA: 1-3, FRED. Atacantul a finalizat cu capul în stânga lui Itandje, din centrarea lui Marcelo, dar Fred se afla în ofsaid!

></strong></p><p><strong>Min. 47 - Fred a tras din afara careului, dar itandje a respins de lângă bară, în corner.</strong></p><p><strong>Min. 47 - <span style=BRAZILIENII AU CERUT PENALTY! Hulk a luat o fază pe cont propriu, a intrat în careu dar a fost deposedat de unul dintre fundașii camerunezilor. Eriksson a făcut semn că meciul poate continua

Min. 46 - A început repriza a doua

PRIMA SCHIMBARE BRAZILIA. A ieșit Paulinho, a intrat FERNANDINHO

></strong></p><p><strong>Min. 45+1 - PAUZĂ</strong></p><p><strong>Min. 45 - </strong>Acțiune bună de atac a brazilienilor, mingea a ajuns la Hulk, care nu s-a descurcat în suprafața de pedeapsă a camerunezilor și mingea a fost respinsă în corner. </p><p><strong>Min. 39 -</strong> Bedimo a încercat să-l surprindă cu un șut de la distanță pe Julio Cesar, după un duel cu Choupo-Moting, dar mingea s-a dus în plasa laterală. </p><p><strong>Min. 35</strong> - Hulk a fost aproape de 3-1, dar șutul său expediat din afara careului, lateral stânga, a fost scos în corner de Itandje.</p><p><strong><span style=Min. 34 - GOOOOOL BRAZILIA: 1-2, NEYMAR. Atacantul a primit o minge la 30 de metri de poarta camerunezilor, a inaintat spre careu, s-a distrat cu fundașii adverși, după care l-a păcălit din fentă și pe Itandje și a marcat.

></p><p><strong><span style=Min. 26 - GOOOOOL CAMERUN: 1-1, MATIP. Nyom a avut șansă la un duel direct cu Dani Alves, mingea i-a revenit, apoi a centrat bine în careu de unde Matip a îndeplinit o simplă formalitate.

Min. 26 - BARĂ CAMERUN. Matip a trimis cu capul și mingea a lovit transversala, braziloienii sunt în corzi

Min. 25 - David Luiz le-a înghețat inimile fanilor, atunci când, în încercarea de a respinge șutul lui Enoh, a fost la un pas de autogol.

Min. 22 - Brazilienii atacă în valuri. Paulinho a centrat perfect în careul de șase metri, de unde Fred a reluat din cădere, cu toată opoziția lui Matip, mingea a trecut și de Itandje, de asemenea căzut, dar până la urmă portarul a prins balonul. 

></p><p><strong>Min. 20</strong> - Neymar a fost aproape de al doilea gol, cu un șut de la marginea careului, dar Itandje, atent, a respins în față. </p><p><strong><span style=Min. 17 - GOOOOOL BRAZILIA: 0-1, NEYMAR. Brazilienii au profitat de o gafă a fundașilor camerunezi, iar Neymar a finalizat elegant, din interiorul careului, în stânga lui Itandje

Min. 15 - Nyom a fost iertat de Eriksson de cel puțin un cartonaș galben, după ce acesta din urmă l-a împins pe Neymar în jurnaliștii aflați în spatele liniei de corner

Min. 12 - oi ENOH pentru un fault din spate asupra lui Marcelo.

Min. 10 - Fază încinsă în careul brazilienilor. Marcelo a respins șutul expediat de Enoh, pe care scria gol.

Min. 5 - Neymar a executat o lovitură de colț, dar direct în brațele lui Itandje.

Min. 2 - Brazilienii au început în forță, dar Luiz Gustavo, care a avut șansa de a marca, a fost blocat la fix de fundașii camerunezi.

Min. 1 - Hulk a fost faultat de unul dintre camerunezi, care l-a lovit cu mâna în față. Neymar a executat lovitura liberă, dar fundașii camerunezi au respins.

Min. 1 - A început partida. Lovitura de start le-a aparținut brazilienilor.

oi Atmosferă senzațională la Brasilia. Toți spectatorii prezenți în tribune au cântat imnul național al Braziliei și după ce înregistrarea de pe bandă s-a terminat.

ECHIPELE DE START

CAMERUN: Itandje - Nyom, Matip, N’Koulou, Bedimo - Enoh -Moukandjo, Mbia, N’Guemo, Choupo-Moting - Aboubakar
Selecționer: Volker Finke

BRAZILIA: Julio Cesar - Alves, Thiago Silva, David Luiz, Marcelo - Paulinho, Luiz Gustavo, Oscar- Hulk, Fred, Neymar

Selecționer: Luiz Felipe Scolari

Arbitru: Jonas ERIKSSON
Asistenți: Mathias KLASENIUS și Daniel WARNMARK (toți din Suedia)

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑