Sorin Lovin, internaționalul U-17 de la Juventus: "Normal că aș alege România, dacă aș fi căutat și de Italia"



 

**VIDEO** Sorin Lovin, internaționalul U-17 de la Juventus: 

Fundașul dreapta al reprezentativei U-17 a României, Sorin Lovin, susține că nu a fost în niciun moment căutat de Steaua pentru un transfer, după ce fostul selecționer de la grupa sa de vârstă, Costel Gâlcă, a devenit antrenorul campioanei României.

Coleg de generație cu stelistul Florentin Pham-Huy Tien, Lovin i-a făcut o scurtă caracterizare și antrenorului Costel Gâlcă, cel care l-a pregătit la acțiunile naționalei U-17: spunând că are metode moderne de pregătire, bazate pe posesie.

Apărătorul în vârstă de 17 ani și 5 luni joacă de 4 ani în Italia, la Juventus Torino, care l-a împrumutat în sezonul precedent la tineretul de la Pro Vercelli, tot în Italia. Sorin Lovin spune că are ca model un fundaș stânga, pe Marcelo, grație apetitului ofensiv de care dă dovadă apărătorul Braziliei și al lui Real Madrid.

"Sunt la Juventus de 4 ani. Postul de fundaș dreapta cred că mi se potrivește, acolo mă regăsesc. Am mai jucat foarte rar și ca fundaș central. Îmi place de Marcelo, fiindcă e un fundaș ofensiv și îmi place și mie foarte mult faza ofensivă.", a declarat Sorin Lovin, într-un interviu EXCLUSIV acordat pentru Digi Sport.

"Nu știu nimic, nu am vorbit cu nimeni despre un transfer la Steaua. Costel Gâlcă e un om foarte bun. Și ca antrenor e foarte pregătit, cu antrenamente noi, bazate pe posesie și ne încuraja foarte mult.", a adăugat fundașul de bandă dreaptă.

În inima lui Sorin Lovin este loc pentru o singură echipă națională și nu ar avea niciun dubiu, dacă ar avea de ales între Italia și România: "Dacă m-ar căuta Italia, normal că aș alege România, sunt român".

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑