Laurențiu Roșu: "Trebuie să îi urmărim mult mai mult pe cei de la Stromsgodset"



 

**VIDEO** Laurențiu Roșu:

Tragerea la sorți de luni, care i-a scos-o Stelei în față pe campioana Norvegiei, Stromsgodset (DETALII AICI), nu i-a luat prin surprindere pe membrii staff-ului roș-albaștrilor, care deja sunt puși la punct cu primele informații despre adversara din al doilea tur preliminar din UEFA Champions League.

Antrenorul secund al Stelei, Laurențiu Roșu, a apucat să facă un mic bilanț despre Stromsgodset, însă spune că norvegienii trebuie monitorizați mai atent, pentru a pregăti cât mai bine meciul tur, care se va juca pe teren nordicilor, pe 16 iulie. Returul jucat pe teren propriu este un avantaj pentru campioana României, în opinia tehnicianului stelist.

"Am căzut cu campioana Norvegiei. Am reușit să mă uit unde sunt și cam în ce situație se ală în momentul de față. Am înțeles că sunt pe locul al doilea, la 6 puncte de primul loc.

Au jucători cedați de la echipe importante din Europa și joacă la 41 de kilometri de Oslo. Stadionul nu e foarte mare, au un jucător ungur de 36 de ani, care e golgheter, cu 6 goluri. În mare, am văzut cum sunt, dar trebuie să îi urmărim mult mai mult și să pregătim meciul de pe data de 16 iulie.", a spus Laurențiu Roșu, la conferința de presă de după meciul Steaua - FC Chiasso 1-2.

"Ne putem gândi că e un avantaj faptul că jucăm returul pe teren propriu. Dacă reușești să marchezi cel puțin un gol în deplasare, îți poți crea un avantaj pentru meciul retur. Jucând în fața propriilor suporteri, atunci ai mult de câștigat.", a adăugat antrenorul secund al campioanei României.

Luni, Steaua a jucat primul meci amical din această vară și, totodată, primul cu Gâlcă antrenor, împotriva elvețienilor de la FC Chiasso. Românii au pierdut, scor 1-2 (DETALII AICI).

Sursa foto: facebook.com/FCSBOfficial

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑