Ajutor de la fani! Reacția de la golul Astrei i-a mobilizat pe steliști, care au deschis imediat scorul



 

**VIDEO** Ajutor de la fani! Reacția de la golul Astrei i-a mobilizat pe steliști, care au deschis imediat scorul

VIDEO Steaua - FC Botoșani 2-0. În tribunele Arenei Naționale au venit aproximativ 10.000 de susținători ai Stelei, iar aceștia și-au adus aportul la revenirea echipei pe locul 1.

Reacția tribunei la golul încasat de ASA Târgu Mureș, în meciul cu Astra, i-a mobilizat la maximum pe jucătorii lui Gâlcă. Coincidență sau nu, Fernando Varela a deschis scorul pentru campioana en-titre la doar 4 minute după ce Alibec făcea fericită tribuna stelistă. Fundașul african a înscris în minutul 24 la București, iar atacantul în minutul 19, la Giurgiu.

Nicușor Stanciu a recunoscut, la microfonul Digi Sport, că uralele de pe Arena Națională i-au ajutat din plin pe el și pe colegii săi. În cazul în care stadionul ar fi fost gol, nu e tocmai sigur că steliștii ar fi aflat, din partea băncii tehnice, că ASA Târgu Mureș este condusă de Astra.

"Pe mine m-a ambiționat și pe ceilalți colegi, pentru că din reacția lor (n.r. a fanilor) ne-am dat seama că la Astra e un rezultat pozitiv pentru noi. Nu știu dacă am avut emoții neapărat, dar a fost greu, pentru că am avut doi eliminați, iar tactic a trebuit să ne apărăm de prin minutul 60. La Iași să fie cel mai important meci din acest sezon, trebuie să câștigăm ca să fim campioni", a declarat Stanciu, autor al unui gol foarte frumos în disputa cu Botoșani. A fost reușita de 2-0 a gazdelor.

6 goluri în 27 de partide a reușit Nicușor Stanciu în acest sezon de Liga 1. Toate în retur, toate decisive

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑