Herea: "Sper ca Rapid să câștige la TAS și să revină în Liga 1, ca banii la care am renunțat să fie cu folos"



 

**VIDEO** Herea:

Mijlocașul Ovidiu Herea a împlinit un an de când a plecat de la Rapid la FC Sion. Între timp, alb-vișiniii au fost retrogradați forțat și au promovat pe teren după un sezon, însă ar putea juca încă un an în eșalonul secund, fiindcă nu au primit licența pentru Liga 1.

În momentul în care s-a transferat în Elveția, Herea a renunțat la circa 180.000 de euro pe care îi avea de primit din partea clubului (DETALII AICI), iar acum spune că ceea ce l-ar putea face să uite de banii pierduți ar fi ca giuleștenii să câștige procesul la TAS și să primească dreptul de promovare. Revenirea Rapidului în Liga 1 ar fi în folosul întregului fotbal românesc, în opinia celui mai mare dintre frații Herea, fiindcă ar echivala cu reeditarea mai multor derby-uri bucureștene, care asiură spectacolul.

"Îmi pare rău de ce se întâmplă în țară, mai ales la Rapid. Am prieteni acolo, fratele meu joacă acolo și știu situația de la club. Sunt trist când văd ce se întâmplă la Rapid, dar sper ca pe viitor să se găsească un om potent din punct de vedere financiar, care să vină să ajute Rapidul, fiindcă numai așa se poate salva.", a declarat Ovidiu Herea, în cadrul unui interviu EXCLUSIV acordat pentru Digi Sport.

"Aveam de luat bani de la Rapid, dar am renunțat la tot. Am lăsat la club tot ce am avut de primit, pentru că am vrut să ajut, în felul acesta. Am vrut ca Rapidul să meargă înainte, să revină în prima ligă, fiindcă acolo îi este locul. Sper ca gestul meu să fie de folos clubului.", a adăugat fostul decar din Giulești.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

"Sper să câștige la TAS, pentru că, din ce știu eu, primul criteriu după care se judecă e cel sportiv. Rapid și-a câștigat pe teren dreptul de a juca în prima ligă. Normal ar fi să revină acolo, cu siguranță s-ar găsi bani. Ar avea de câștigat și fotbalul din România, și spectatorii, fiindcă altceva e când vezi un Steaua - Rapid, un Dinamo - Rapid. Sunt meciuri pe care orice suporter și le dorește.", a mai spus Ovidiu Herea.

Fostul decar al alb-vișiniilor își dorește să mai joace măcar un meci în Giulești, locul unde a petrecut cea mai frumoasă parte a carierei: "Cei 6 ani pe care i-am trăit la Rapid au fost cu siguranță cei mai frumoși din cariera mea de fotbalist. M-am simțit ca acasă acolo, am avut și momente plăcute, și mai puțin fericite, dar cu siguranță, pe viitor, mi-aș dori să mai joc măcar un meci pe Giulești".

Herea speră să revină și în vederile primei reprezentative a României, prin evoluțiile din Elveția. Nu a mai jucat din 2011 un meci pentru echipa națională, unde are 3 selecții și un gol.

"Îmi doresc foarte mult să joc pentru echipa națională. Îmi pare rău că nu am fost și eu convocat în ultimii doi ani. Îmi doresc să joc cât mai bine la echipa de club, să am evoluții cât mai bune și, dacă pe viitor se va apela la mine, mă voi duce cu plăcere. Selecționerul decide de cine are nevoie, eu nu pot decât să îmi fac treaba cât mai bine la echipa de club.", a încheiat decarul lui FC Sion.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑