Djokovic nu se consideră principalul favorit la Wimbledon: "Nu sunt singurul care vrea trofeul"



 

**VIDEO** Djokovic nu se consideră principalul favorit la Wimbledon:

Novak Djokovic rămâne modest şi susţine că nu este principalul favorit de la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, care va putea fi urmărit ÎN DIRECT şi ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport. Liderul ATP recunoaşte că se teme cel mai mult de o întâlnire cu Andy Murray, cel care l-a învins în două finale de Grand Slam.

De două ori câştigator la Wimbledon şi campion anul trecut, sârbul este convins că va avea o misiune grea pe iarba londoneză, în încercarea de a-şi trece în cont cel de-al treilea titlu.

Djokovic se află pe o jumătate de tablou în care cel mai dificil adversar pare a fi al patrulea cap de serie, elveţianul Stanislas Wawrinka, nimeni altul decât cel care l-a învins în ultimul act la Roland Garros în acest an.

"Ştiu că lumea mă vede ca fiind unul dintre favoriţi, pentru că sunt deţinătorul trofeului şi am avut unul dintre cele mai bune sezoane din carieră. Totuşi, nu sunt singurul de aici care vrea să ridice trofeul, vă asigur de asta", a declarat Djokovic.

Rivalii tradiţionali ai sârbului, Roger Federer, Rafa Nadal şi Andy Murray se află pe cealaltă jumătate a tabloului şi l-ar putea întâlni pe Nole doar în finală.

Deşi a câştigat ultimele opt meciuri directe cu favoritul publicului de la All England Club, Andy Murray, Djokovic are motive să se teamă de o eventuală finală împotriva britanicului.

"A câştigat împotriva mea la Jocurile Olimpice, în finalele de la US Open şi Wimbledon, deci m-a învins în meciuri importante până acum. Aşadar, nu mă văd favorit cert, mai ales la Wimbledon, unde lui îi place mult să joace", a spus liderul mondial.

Turneul de la Wimbledon se dispută în perioada 29 iunie - 12 iulie, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE pe Digi Sport și pe digisport.ro, respectiv m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑