Atalanta - Sampdoria 2-1. Echipa lui Zenga a ratat șansa de a urca pe podium



029 сентября 2015

 

**VIDEO** Atalanta - Sampdoria 2-1. Echipa lui Zenga a ratat șansa de a urca pe podium

Atalanta a bătut Sampdoria cu 2-1, într-un meci cu doua goluri in prelungiri. Finlandezul Moisander, posibil adversar al tricolorilor peste 10 zile, a înscris un autogol spectaculos.

ÎN DIRET la Digi Sport 2, Walter Zenga a ratat șansa de a o duce pe Sampdoria pe locul 3 în Serie A TIM. Atalanta a deschis rapid scorul. Niklas Moisander a trimis în propria poartă în minutul 7. Finlandezul ar putea fi pe gazon și la meciul naționalei sale cu România, programat peste 10 zile.

Replica Sampdoriei a venit imediat. Eder nu a reușit să îl păcăleasca pe Sportiello. Gazdele puteau face 2-0 la jumătatea reprizei. Gomez a trimis milimetric pe lângă. Tot argentinianul a ratat ultima ocazie a primei părți- Viviano s-a opus golului.

Atalanta a avut la rândul său emoții în minutul 70. Sportiello a scos incredibil, după șutul lui Soriano. S-a făcut 2-0 în primul minut din timpul suplimentar. Denis a finalizat combinația cu Moralez. Scorul final, 2-1, a fost stabilit de Soriano la ultima fază a partidei. Atalanta a urcat pe locul 8, cu 11 puncte după 6 etape. Sampdoria lui Walter Zenga este cu o poziție mai jos.

ECHIPELE DE START:

Atalanta (4-3-3): Sportiello - Bellini, Rafael Toloi, Paletta, Drame - Grassi (Migliaccio '62), De Roon, Kurtic (Cigarini '75) - Moralez, Pinilla (Denis '32), Gomez

Antrenor: Edoardo Reja

Sampdoria (4-3-1-2): Viviano - Pedro Pereira (Carbonero '78), Moisander, Zukanovic, Mesbah - Soriano, Fernando, Barreto - Correa (Rocca '61) - Muriel (Cassano '70), Eder

Antrenor: Walter Zenga

VIDEO ATALANTA - SAMPDORIA 2-1

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑