Cojocaru a intrat în colimatorul patronului: "Dacă ia mingea cu o mână, nu ajunge portar"



 

**VIDEO** Cojocaru a intrat în colimatorul patronului:

Valentin Cojocaru a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Stelei, în remiza cu Partizan Belgrad, scor 1-1, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, dar tânărul portar al roş-albaştrilor nu a scăpat de criticile patronului Gigi Becali.

Goalkeeperul campioanei României a ţinut-o pe Steaua în joc în prima repriză, când a avut două intervenţii excelente în faţa lui Zivkovic şi Babovic, dar nu a mai putut interveni în minutul 63, când Vulicevic a tras imparabil la colţul scurt şi a deschis scorul.

Deşi nu a greşit la gol şi s-a numărat printre remarcaţii din prima parte, Cojocaru a fost criticat la finalul partidei de pe Arena Naţională de patronul Gigi Becali.

"Cojocaru e bine, dar dacă o să se joace de-a fotbalul cu o mână, la mişto, portar nu o să ajungă.

Dacă iei mingea cu o mână, asta înseamnă aroganţă şi indolenţă şi apoi zice taică-său că nu i se oferă şanse", a declarat Becali.

Valentin Cojocaru a început să fie folosit tot mai mult la Steaua în a doua jumătate a sezonului trecut, când Arlauskis a refuzat să-şi prelungească înţelegerea cu roş-albaştrii.

În debutul acestui sezon, portarul de 19 ani a devenit titular indiscutabil, în ciuda dubiilor privind lipsa sa de experienţă.

În urmă cu câteva zile, Mirel Rădoi a confirmat că merge în continuare pe mâna lui Cojocaru, cu Florin Niţă ca variantă de rezervă, şi a anunţat că Steaua nu va mai transfera un alt portar.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑